ESP Rental & services B.V.

Verhuur/rental

ESP verhuurt werkelijk alles op het gebied van licht, geluid en beeld. Van kerk tot kroeg, van één enkele microfoon tot een meerdaags evenement inclusief podium, stroomvoorziening en catering. ESP heeft alles in huis om u die onvergetelijke ervaring te bezorgen. Hebben wij ook een vraag aan u:

Hoe groot mag het worden?

ESP heeft veel apparatuur in eigen beheer en kan daardoor aantrekkelijke aanbiedingen doen. Laat u verrassen door alle mogelijkheden. Door onze zorgvuldige manier van samenwerken met u en onze betrokkenheid tijdens de uitvoering van uw opdracht.

Ons eigen verhuurassortiment is compact, veelzijdig en van hoogstaande kwaliteit. En wat we zelf niet in huis hebben, dat halen we van buiten.

Verhuurservice

Hoe groter het event, hoe meer er geregeld moet worden. Daarom werkt ESP turn key als u ons opdracht geeft: wij realiseren uw project van A tot Z. Zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en kunt genieten. Wij leveren:

  • gedreven ervaren medewerkers met kennis van zaken
  • snelle en vakkundige service op locatie
  • optimale service en nazorg door 24 uurs- bereikbaarheid tijdens een verhuuropdracht
  • één aanspreekpunt. Mocht u er even niet uitkomen of raakt er onverhoopt door omstandigheden iets defect: ESP is er voor u en regelt de zaken snel en zorgvuldig.

Overweegt u om zelf apparatuur aan te schaffen, kijkt u dan vooral bij ESP verkoop & installatietechniek

Total event support, alles onder één dak!