Cosmic Sands Groningen

Afgelopen maand verzorgde ESP voor het evenementen bureau Psy-Experience het Cosmic Sands Event in Groningen. Cosmic Sands knalde harder dan ooit tevoren!

  • Eigenaar evenementenbureau Psy-experience over ESP als partner:

Ik ben met ESP in contact gekomen d.m.v. recensies op internet en via collega's, zij hebben mij aangeraden om bij ESP te huren omdat de kwaliteit daar goed is!
De eerste keer, dat wij kennis maakten met ESP was tijdens Celtica in Vries, daar heeft ESP ons uit de brand geholpen met microfoon standaarden en licht. Op 8 maart heeft ESP ons erg geholpen met hun geluidsysteem van LAN bij ons feest in Binn'n Pret te Groningen, wat overigens de volgende keer weer gaat gebeuren! Wat een zalig geluid!
De staat en kwaliteit van de gehuurde apparatuur was eigenlijk een stukje perfectie, voornamelijk het geluid! Alles ziet er netjes uit en het heeft ook de kwaliteit die wordt gegarandeerd! De prijsstelling in combinatie met de prijs is Episch!

  • Waarom de keuze voor ESP?

Ik heb goede recensies over ESP gehoord en dat is nu ook meer dan waar gemaakt! Het persoonlijk contact was zeer vriendelijk, op gelijk niveau en prettig! Het geboden advies was precies op maat en zelfs beter dan verwacht!

  • Zouden jullie ESP aanraden bij eventuele andere relaties en/of evenementen bureaus?

JA! Dat hebben we ook al gedaan!

  • Hoe is de verhuurdag verlopen en wat waren de reacties van het publiek?

De verhuurdag is goed verlopen, het werd op tijd gebracht en opgehaald, het publiek was verbaast over de kwaliteit van het geluid en mede dankzij dat, staat mijn bedrijf nu ook bekend als een bedrijf dat feesten van hoge kwaliteit organiseert! 

  • Hoe zouden jullie ESP willen/kunnen omschrijven bij eventuele andere partijen?

ESP is een bedrijf dat waarmaakt wat ze zeggen! De kwaliteit van de apparatuur is uitermate goed, de service is vriendelijk, direct en passend voor het desbetreffende evenement. Daardoor is ESP een bedrijf waar je vaker mee wilt samenwerken! De afwikkeling is duidelijk, snel en goed verlopen. 

De ervaring met ESP zal mij bijblijven en ik hoop dat ik in de toekomst vaker met hun in zee kan gaan. Het is een bedrijf dat veel mogelijkheden biedt en daarmee succesvol probeert te voldoen aan je wens!

Jullie zien mij vaker terug!

Wij danken psy-experience voor de plezierige samenwerking.

Total event support, alles onder één dak!