ESP Rental&Service BV stopt met verhuur

ESP Rental&Services BV heeft haar verhuuractiviteiten per 30 september 2020 gestaakt. In bijna 20 jaar is ESP vanuit het niets uitgegroeid tot een middelgrote verhuurpartner met een keur aan kwalitatief hoogstaande materialen. In de afgelopen jaren hebben we kunnen en mogen genieten van sprankelende en hoogstaande evenementen waar ESP het licht, geluid en multi media voor mocht verzorgen en zij bediende een breed scala aan opdrachtgevers door geheel Nederland en België.

2 ½ jaar geleden hebben wij het huidige pand betrokken en met het oog op een mooie toekomst hebben we drastisch verbouwd. De huidige vooruitzichten zijn verre van hoopvol voor o.a. deze branche. We kregen onlangs de gelegenheid om alle apparatuur en materiaal aan één koper van de hand te doen. Met bloedend hart hebben we deze kans met beide handen aangegrepen.

Wij wensen onze (ex) collega’s en toeleveranciers veel sterkte en doorzettingsvermogen en we hopen niet dat onze foto een weerspiegeling wordt van hoe de pro audio wereld er over een paar jaar uitziet.

Total event support, alles onder één dak!