Impact Congres "s-Hertogenbosch

ESP verzorgde dit jaar voor het eerst de techniek voor het Impact congres weekend in "s-Hertogenbosch. Een groot netwerk bijeenkomst voor young professionals, wat volledig was uitverkocht.

De organisatie en directie over ESP als samenwerkingspartner.

WIj hebben erg genoten van jullie aanwezigheid. Wij hebben het een ontzettende fijne samenwerking gevonden. Vooral de relaxte modus waar iedereen in verkeerde was erg prettig. Dit doet een congresteam ook erg goed, dit straalt over.

Dit jaar organiseerden wij met een nieuw gevormd team een congres voor christelijke young professionals. Wij hadden weinig tot geen verstand van licht en geluidstechniek, daarom heb ik bij een aantal bedrijven een offerte aangevraagd. ESP was het enige bedrijf die zich als enige pro-actief opstelde. In plaats bij mij met meer vragen te komen waren zij zelf op onze eigen site gaan kijken en naar ons programma en hadden daarop de offerte aangepast.

Het telefonisch contact wat wij daarna hebben gehad om de offerte te bespreken was erg vriendelijk en ontspannen. ESP denkt mee in het programma en geeft adviezen in wat wel en niet kan en werkt. ESP is met ons van te voren wezen kijken op locatie. Hierdoor konden wij op locatie kijken hoe we de ruimtes gingen inrichten met geluid en licht. Daarnaast is ESP heel flexibel in mogelijkheden. Als wij nog wensen of ideeen hadden konden wij hierover goed met ESP overleggen.

Het materiaal was perfect in orde. De plenaire zaal was ontzettend mooi ingericht en was sfeerverhogend. De feestzaal was ingericht met lasers en DJ booth wat het feest tot een hoger niveau hebben getild. Alles was boven onze verwachtingen.

ESP werkte erg zelfstandig en als team. Op de voorbereidingsdag was ESP ruim op tijd aanwezig zodat alles goed op tijd was opgebouwd. Wij hebben geen één moment onze zorgen gehad over de licht en geluidstechniek. Daarnaast waren zij altijd op tijd op het juiste moment aanwezig zodat alles ruim voor aanvang klaar stond.

Flexibiliteit hebben wij eerder ook al genoemd. Ook tijdens het weekend kwam dit weer naar voren. Toen wij het feest een uur langer wilden laten doorgaan was dit voor ESP geen probleem.

Wij hadden een plenaire zaal waar lezingen en interviews werden gehouden. Dit werd afgewisseld met band, cabaret en filmpjes. Van alles klonk het geluid heel goed. In een aparte ruimte hadden wij een feest waar ESP ook het licht, geluid en lasershows voor hebben geregeld. Dit was boven onze verwachting.

De directie van IMPACT heeft besloten om volgend jaar wederom gebruik te maken van de diensten van ESP.

IMPACT Young Professionals raadt ESP aan.

Samenwerking met Pauline Luth Griffioen . Pauline over ESP

Pauline is Danseres in het internationaal dans theater en tevens actrice/ presentatrice van JVtv.

Op het impact congres 2013 mocht ik, als presentatrice, samenwerken met Esprolite Sound Productions. In de 10 jaar tijd dat ik nu in het theater sta, heb ik veel samen moeten werken met technici. Nog NOOIT heb ik met een club technici samen gewerkt die allemaal zo collectief welwillend en vrolijk waren, 24 uur per dag. Gewoon allemaal, stuk voor stuk leuke mensen om mee samen te werken. Allemaal met het doel voor ogen om er technisch gezien een goed weekend van te maken. Dat zorgt er voor dat het hele team zijn schouders er onder zet om er een mooie en vooral gezellige samenwerking van te maken.  Bedankt en zal jullie zeker in gedachten houden.

Total event support, alles onder één dak!