Jongeren debat Gemeente Assen

ASSEN- ESP verzorgde onlangs het jongeren debat voor de gemeente Assen.

Het gemeentehuis werd omgetovert tot een ware debat hal. ESP verzorgde de audiovisuele voorzieningen, het licht en de aankleding.

Aan de buitenzijde van het pand stonden twee opvallende LED pilaren. Via een rode uitverlichte loper, welke door de hal lag, kwam men in de raadzaal uit. Deze raadzaal was doormiddel van luxe CLF led verlichting omgetovert tot een ware debat hal, de reacties op het geheel waren boven verwachting te noemen. ESP verzorgde ook de audiovisuele voorzieningen, de DJ booth en uitversterking van het debat. We mogen terug kijken op een zeer geslaagd debat ism de gemeente Assen.

recensie: Gemeente Assen over ESP:

Als gemeente Assen mochten wij voor het eerst gebruik maken van de diensten van ESP uit Assen. Zij hebben voor ons het jongeren debat verzorgt in het gemeentehuis van Assen. Zij verzorgden daar het licht en geluid en een rode loper. Er is op korte termijn een afspraak gemaakt op locatie met ESP en er werd volop meegedacht over een eventuele invulling. Na deze afspraak heeft ESP een offerte voor ons opgemaakt en is de offerte mondeling toegelicht. Na een kort intern overleg is de opdracht aan ESP gegund.

  • Waarom de keuze voor ESP?

ESP heeft een goede prijs voor datgene wat wordt geleverd en bovendien is er erg prettig meegedacht over hoe het evenement vorm kon worden gegeven.

  • Hoe is de dag verlopen en is het werk naar volle tevredenheid verlopen?

Met enorme inzet en enthousiasme is het werk verzet. ESP is zelfstandig in de werkzaamheden, prettig contact indien nodig.

  • De afspraken welke zijn gemaakt, zijn deze nagekomen of bent  u voor verrassingen komen te staan tijdens het evenement of achteraf?

Alle afspraken zijn nagekomen en we zijn allen verrast met het eind resultaat.

  • Zouden jullie ESP willen aanraden bij eventuele andere partijen en/of gemeenten?

ESP is een aanrader

  • Hoe zouden jullie ESP willen/kunnen omschrijven bij eventuele andere partijen?

Professioneel, betrokken en enthousiast.

  • Hoe is de afwikkeling verlopen?

Goed

Wij willen de gemeente Assen bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen.

Total event support, alles onder één dak!