Meer dan 10.000 bezoekers Hoogeveen Culinair

Culinair Hoogeveen was in alle opzichten een fantastisch evenement. Het weer was uitzonderlijk goed, de entourage was voor het publiek zeer aantrekkelijk, kleine paviljoens met een uitstekende en ruime keuze aan restaurants, catering bedrijven, koffieschenkers en uiteraard een zeer ruim overdekt podium.

Het geluidsysteem bestond per kant uit 5 LAN210 line array kasten en 3 SB118 subs. Op verzoek van de organisatie werden delay stacks op het terrein geplaatst bestaande uit LAN NP7, LH12 en SB115 subs. Op het podium werd gebruikt gemaakt van LAN monitoren, STS646, WLP 1 en D540 top en baskast als drumfill.

ESP verzorgde niet alleen het geluid, maar ook de bands en artiesten. Zo konden de bezoekers genieten van optredens van o.a. Sarah Smiles, Asman, Ylze en Laura, Mirjam en Pieter, Barly Drive, DJ Floris Jonker en een spetterende dansact. Uiteindelijk bezochten meer dan 10.000 bezoekers het event wat in het 5 jarig bestaan een hoogtepunt genoemd mag worden. Ook voor ESP was het een goed evenement omdat diverse nieuwe (potentiële) opdrachtgevers en aanwezige muzikanten kenbaar hebben gemaakt met ESP in zee te willen gaan.

We mogen terug kijken op een mooi, culinair event, een event waar Hoogeveen trots op mag zijn.

Sarah Smiles: On twitter

Vandaag gespeeld op #hoogeveenculinair. Dank voor de puike organisatie en goede geluid van #E.S.P Assen@Edwin Sieberichs@HGVculinair

Mirjam Zuiderveld:

Thuis van optreden@HGVculinair vanavond. En wat een podiumgeluid. !@Edwin Sieberichs:boys van E.S.P bedankt!

Ylze Warners & Laura Cymbaluk:

Hoogeveen Culinair was heel erg geslaagd! Bomvol, warm en een relaxed sfeertje! ESP bedankt voor het uitstekende geluid :)

Bron: Media Hoogeveen online

Over de volwassenen kan ik niets meer zeggen dan dat men aan het genieten was, en de enige live muziek die ik hoorde was geweldig. Tenslotte kon ik niet het hele weekend aanwezig zijn.  Ylze Warners en Laura Cymbaluk (After Wednesday) zongen werkelijk de sterren van de hemel. Heb ik smaak qua eten, als het om muziek gaat nog meer.. en deze meiden deden het geweldig. Daar wil ik wel meer van horen!!

Ylze Warners en Laura Cymbaluk, voor deze gelegenheid een duo,  zongen met zuivere stem het ene na het andere lied. Persoonlijk vond ik het te kort, niet de rokjes maar hun optreden. Het geluid was geweldig verzorgd en klonk door het gehele park.

Total event support, alles onder één dak!