Musical "Malle molen" daverend succes

Introductie

In het weekend van 28/29/30 juni hadden wij, toneelvereniging “Vriendenkring” Appelscha, een toneel uitvoering in het openlucht theater “De Koele” van Appelscha.
Ondanks het weer, was het een daverend succes, veel positieve recensies van zowel, publiek als pers. Maar dit succes is, naast de grote groep enthousiaste amateurs, vooral te danken aan de goede beslissing om geluid en licht te laten verzorgen door ESP.

Kennismaking

Als toneelvereniging “Vriendenkring” maakten wij voor het eerst gebruik van de diensten van ESP. Bij het zoeken naar een partij die ons een goede kwaliteit geluid/licht kon waarborgen, werden wij gewezen op de kwaliteit die ESP zou kunnen leveren. Wij kunnen naar volle tevredenheid zeggen, fantastisch, voor onze bezoekers een lust voor het oor(g) en voor ons als bestuur een grote zorg minder. Ook onze regisseuse heeft de gesprekken en samenwerking als duidelijk en bekwaam ervaren.

Voorbespreking

De voorbesprekingen waren prettig en open, waarbij ESP zeker met ons meedacht. Hierdoor werd voor ons als bestuur duidelijk dat het organiseren van een toneelstuk in de openlucht, niet iets is wat men lichtvaardig op moet nemen. Door de kennis en het bespreekbaar maken van ook de rand voorwaarden, door ESP, werd het bestuurlijk voor ons als toneelvereniging een stuk eenvoudiger. Voor ons staat het bedrijf ESP voor vraagbaak, expertise, flexibel, punctueel.  

Uitvoering

De uitvoeringen verliepen ontspannen en het is duidelijk dat de techniek, bij deze ervaren mannen in vertrouwde handen is. De 15 headsets van Sennheiser en DPA samen met het LAN audio speakersysteem bleken voor ons als bestuur het neusje van de zalm te zijn. Dit kwam ook naar voren, de spraakverstaanbaarheid was ondanks ongunstige weers- omstandigheden erg goed. Ook was duidelijk dat de apparatuur met kennis van zaken werd bediend alles zag er goed onderhouden en professioneel  uit.

Afwikkeling

De afwikkeling en de evaluatie verliep uiterst soepel en wij danken ESP voor hun geleverde diensten. Wij kunnen dan ook volmondig zeggen: Op zoek naar kwaliteit Geluid/Licht neem contact op met ESP, zij zullen er alles aan doen om de producties te doen slagen.

Namens het bestuur Toneelvereniging “Vriendenkring” Appelscha

Total event support, alles onder één dak!