Nieuw in de verhuur diverse draadloze SHURE QLX-D BETA 87A / DPA headsets in de verhuur

QLX-D™ Digitale Draadloze Systemen zijn gebruikersvriendelijk en leveren een strakke, heldere 24-bits digitale geluidskwaliteit. De QLX-D systemen combineren professionele functies met gebruikersvriendelijke instellingen en bediening, en leveren hoogwaardige draadloze signaaloverdracht voor veeleisende live-optredens en vaste installaties.

 

Met de digitale draadloze technologie van Shure zorgen de QLX-D systemen voor geluidsoverdracht in hoge kwaliteit en met een verlengde en nagenoeg vlakke frequentiekarakteristiek. QLX-D is speciaal ontworpen om het beschikbare RF-spectrum ongekend efficiënt te benutten en levert meer betrouwbare live-kanalen dan welk ander draadloos systeem in deze klasse dan ook.  Dankzij het automatisch scannen naar vrije kanalen en de IR-synchronisatiefunctie verloopt het vinden en toewijzen van vrije frequenties bijzonder snel en gemakkelijk.  De Ethernet-aansluiting maakt kanaalzoeken met meer dan één ontvanger mogelijk en de Shure Wireless Workbench® 6 besturingssoftware levert geavanceerde frequentiecoördinatie.  Voor belangrijke en zeer vertrouwelijke conferenties beschikt de QLX-D over een AES-256 encryptie. Dit is een standaardfunctie en kan makkelijk worden ingesteld en ingeschakeld om de draadloze signaaloverdracht te beveiligen.

 

De QLX-D van ESP beschikt over een oplaadbare Shure SB900 lithium-ion accu met een dual oplaadstation. Met de hoogwaardige prestaties die het QLX-D systeem levert, profiteert u van de nieuwste innovaties die Shure op het gebied draadloze technologie heeft ontwikkeld

 

De QLX-D wordt standaard per 2 uitgeleverd in de Rental, ingebouwd in een robuuste flightcase van het bekende merk Dutycases. Deze flightcase is compleet en voorzien van een racklade met inlay met bodypack, DPA headset oplaadstation en reserve accu's. Voorzien van een Shure beta 87A draadloze handheld.

 

 

Total event support, alles onder één dak!