Opening Alfa college Boumaboulevard Groningen een feit

Groningen - 17/18 Oktober 2013

Onlangs verzorgde ESP de opening van het Alfa College in Groningen. De opening duurde 2 dagen. We mogen terug kijken op twee geslaagde dagen. ESP verzorgde het podium, stroom, geluid en licht, beeld en live HD video registratie op beide dagen.

  • De Organisatie over de samenwerking met ESP als partner:

Voor de officiële opening van onze nieuwe schoollocatie en een schoolfeest hebben we gebruik gemaakt van licht-, geluid en video techniek van Esprolite Sound Productions. We hebben prettig met hen samengewerkt. Vanaf heb begin hebben zij ons begeleid bij het maken van de beste keuzes voor professioneel licht-, geluid en video voor onze specifieke programma's en locaties. De communicatie verliep altijd vlot en afspraken werden nagekomen. Op de dag zelf wisten zij wat ze moesten doen en hadden ze weinig begeleiding nodig. Dat gaf de organisatie veel vertrouwen.

De kwaliteit van het licht, geluid en beeld voldeed volledig aan onze verwachting. De locaties en de podia waren mooi uitgelicht, wat zorgde voor een gezellige en feestelijke sfeer. Sprekers waren goed te verstaan en bij de filmpjes schalde de muziek lekker vet door de ruimte.

  • Radio DJ Nasty (Jonas van der Vlugt) omtrent de samenwerking met ESP:

Heel smooth, ESP leek precies te weten wat ik als jock nodig had tijdens workshops en natuurlijk ook tijdens het optreden op 18 oktober.

Het geluid van de LAN D540F/B DJ side fill was prima :)  de speakers klonken lekker en op de dag zelf was het prima in orde. Tijdens het openingsfeest maakte ik als FOH gebruik van de LAN line array 210 dit in combinatie met LAN SB118-S laag kasten. Ik vond dit erg goed klinken. Ik denk dat ik dit wel aanraad bij andere events en of organisaties.

De samenwerking en de flexibiliteit met ESP was prima.

Wij danken de organisatie van het Alfa college voor de fijne samenwerking en vertrouwen in onze producten. U kunt enkele foto's van de productie terug vinden op http://www.esprolite.nl/esp-rental-services-bv

 

 

Total event support, alles onder één dak!