Oplevering nieuw licht systeem voor Baptistengemeente

ASSEN- Onlangs leverde ESP een compleet nieuw lichtsysteem op

De installatie bestond uit het aanleggen van CLF White par LED frontverlichting, rigging en trussing, CLF RGB mini tri colour parren, hazer, statieven en Avolites licht sturing. De complete installatie werd binnen 1 dag opgeleverd. 

Het kerkbestuur over ESP als partner:

Na eerdere contacten m.b.t. installatie van een compleet geluidsysteem en overige audiovisuele apparatuur in onze gemeente, hebben wij ESP wederom benadert voor een advies voor een nieuw lichtsysteem in de Ark. Het nieuwe project besloeg het aanleggen van het frontlicht en achterlicht. Als bestuur kregen wij goede tips en adviezen m.b.t. de verlichting en projectie. De snelheid waarmee de offertes en vervolgoffertes werden gemaakt en waarop reactie kwam op vragen was uitstekend. ESP had de beste prijs/kwaliteitverhouding en de begeleiding, service en snelheid gaven ons de doorslag om ook dit project aan ESP te gunnen. De installatiedag is naar volle tevredenheid en professioneel uitgevoerd.

Als gemeentebestuur zouden wij ESP absoluut willen aanraden als professionele partij. Een goede professionele organisatie die met passie en snelheid zaken afwerkt en direct klaarstaat. Ze zijn niet te beroerd om extra in te springen als dat nodig is. De afwerking is ook prima verlopen.

Als gemeente en bestuur willen wij jullie wederom bedanken voor de goede zorgen en de prettige samenwerking!  

ESP bedankt de baptistengemeente de Ark in Assen voor het vertrouwen.

Total event support, alles onder één dak!